دکتر نیره قوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به این که در نوزدهمین همایش کتاب سال حوزه با کتاب "بازخوانی و آسیب شناسی تحلیل های انقلاب اسلامی بر اساس تئوری کاریزماتیک ماکس وبر" به عنوان نفر برگزیده مورد تجلیل قرار گرفته است، ابراز داشت:بی شک برگزاری جشنواره هایی چون کتاب سال حوزه و علامه حلی در فضای حوزوی بسیار مفید و موثر است و باید این برنامه ها با قوت بیشتر تداوم یابد.
وی افزود: خوشبختانه به لحاظ کمی آثار ارسالی زیاد است اما باید تلاش کرد که سطح کیفی آثار سال به سال متحول تر شود به خصوص با تاکید بر آثار و کتبی که ناظر به نیازهای روز جامعه است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی همچنین گفت: متاسفانه گاهی اوقات برخی آثار در سطح یک همایش ملی چون کتاب سال حوزه نیست هر چند که ما آثار خوب و با کیفیت هم کم نداریم اما باید روندی طی شود که بهترین و با کیفیت ترین آثار به جشنواره ارسال شود و در این بین البته خود نویسندگان و مولفان می بایست بیشترین دقت را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: از سویی نیاز است که کتاب سال حوزه تبلیغ و اطلاع رسانی بیشتری داشته باشند تا افرادی که می خواهند آثار را بفرستند آگاهی خوبی داشته باشند، ضمن آن که به هر حال عده ای از مولفان و نویسندگان حوزوی آثار قابل توجهی دارند اما به علت عدم اطلاع رسانی لازم موفق به ارسال آثار نمی شوند.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: نکته حایز اهمیت دیگر لزوم انعکاس آثار و معرفی آن ها در بعد اطلاع رسانی و فعالیت های رسانه ای است که به عنوان مثال در فضای مجازی و خبرگزاری ها و سایت ها بیشتر معرفی شوند.
وی افزود: معمولاً در جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی و جشنواره فارابی انعکاس و پوشش رسانه ای خوبی داده می شود و لذا به نظر بنده در سطح همایش کتاب سال حوزه که اتفاقا مباحث عمیق تر است، باید این پوشش و معرفی رسانه ای بیش از این ها صورت گیرد تا نفرات و آثار برتر به جامعه بهتر شناخته شوند.
۳۱۳/۸